KOMUNIKAT nr 1: XV KONFERENCJA TECHNICZNA nt. „Koordynacji projektowanych sieci uzbrojenia terenu” LEGNICA, 12 października 2021 r.

Data publikacji: 09.08.2021

Szanowni Państwo, Koleżanki i Koledzy,

Zarząd Oddziału Stowarzyszenia Geodetów Polskich w Legnicy serdecznie zaprasza na XV Konferencję Techniczną nt. “Koordynacji usytuowania projektowanych sieci uzbrojenia terenu”, która odbędzie się w dniu 12 października 2021 r. online na platformie Zoom Meeting w godzinach  9 00 – 16 00 .

Patronat honorowy nad Konferencją na chwilę obecną objęli: Główny Geodeta Kraju – Pan Waldemar Izdebski, Prezes Związku Powiatów Polskich – Pan Andrzej Płonka, Prezes Stowarzyszenia Geodetów Polskich – Pan Janusz Walo.

Chcielibyśmy, aby w trakcie tego krótkiego spotkania online można było przedstawić nowe techniki i technologie związane z elektroniczną obsługą narad koordynacyjnych usytuowania projektowanych sieci uzbrojenia terenu.

Podczas konferencji głos zabiorą znakomici i doświadczeni znawcy problemu,
a wprowadzający referat przedstawi Główny Geodeta Kraju dr hab. inż. Waldemar Izdebski prof. PW.

Mamy nadzieję, że i to spotkanie, pomimo problemów związanych z sytuacją pandemiczną,  pozwoli Państwu rozwiać wiele wątpliwości i wyjaśnić wiele nieścisłości związanych z tematyką konferencji oraz zachęci powiaty, które jeszcze nie prowadzą narad przy pomocy elektronicznych narzędzi do prowadzenia narad koordynacyjnych projektów sieci uzbrojenia terenu, do ich zastosowania.

Ufamy, że jak zwykle będziemy gościć reprezentację osób z całego kraju.

Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji.

Organizatorzy

Karta uczestnictwa PDF >>>

Karta uczestnictwa DOC >>>

Oswiadczenie jednostki DOC>>>

Oswiadczenie jednostki PDF>>>

Elektroniczny formularz zgłoszeniowy: https://sgp.geodezja.org.pl/konferencje-i-szkolenia/szkolenia-4/901-konferencja-20211012s

Ps. Więcej o konferencji w następnym komunikacie.